Website van Stichting Caecilia-Gilde Hilversum
Caecilia-Gilde
Login
Gebruikernaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik hier om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Laatste Nieuws
* * * Meld je nu aan * * * * * * mail ons * * * * * * info@caecilia-gilde.nl * * * * * * Kom langs op maandagavond * * * * * * of bel * * * * * * 06 4872 6222 * * *
Actieve zaterdag de 28e oktober voor het Caecilia-Gilde ...
Nieuws"Play Inn" te Amsterdam:

Zaterdag was er traditie getrouw weer een Play-In van het SVJ.

Deze keer was de Play-In georganiseerd door het Wieringer Trompetter Korps .
Zij bestaan dit jaar 45 jaar en ontvingen uit handen van het bestuur van het SVJ ook een cadeau.

De dag begon om half 10 met de ontvangst. Om 10 uur begonnen we met een gezamenlijke repetitie van een uur waar alle bekende SVJ stukken werden gespeeld.

Hierna was een pauze van 30 minuten. Na de pauze ging het slagwerk naar een andere zaal en werden daar onder leiding van Rein de Winter de nieuwe marsen ingestudeerd. De blazers deden dat onder leiding van Ed Knoop. We begonnen met José Cha Cha Cha, dit was voor ons een makkie want die spelen wij al een aantal jaren. Hierna kwam Swining Brass, deze was wel lastig.

Na de lunch was er nog tijd over om een derde mars, de slagwerk mars Lustrum, in te studeren. Om 15:00 uur was het tijd voor “het concert”. Alle marsen die we deze dag ingestudeerd hadden plus de marsen die we al kenden werden nog een keer gespeeld.

Na een laatste drank je gingen we weer naar huis om snel te eten en door te gaan naar de volgende Caecilia activiteit van de dag.

Kampfilm & Halloweendiscoavond:

Bij binnenkomst in de bovenzaal was het al direct duidelijk. Deze avond zou in het teken staan van Halloween. Heel veel kinderen en leiding was erg griezelig aangekleed en dat allemaal, omdat de organisatie had opgeroepen om in Halloweenstijl naar de club te komen. Het zag er gevaarlijk uit, maar voor dat we onszelf konden tonen, gingen eerst de lichten uit en de beamer aan. Aan de Halloweendisco was namelijk ook de vertoning van de kampfilm gekoppeld en daar waren een hoop leden en ouders op af gekomen. Het is natuurlijk altijd leuk om jezelf of je eigen kind terug te zien op een film.

De kampfilm was fantastisch in elkaar gezet (met dank aan Wim Bieshaar). Erg leuke effecten en de film verveelde geen moment. Er waren wel weer hilarische momenten gefilmd. Zo zag iedereen Ray van de touwbrug afvallen, een aantal leden onder de modder uit een hindernisbaan komen en José wel heel erg echt te werk ging bij het opdrukken. Van de kampgangers hoorden we achteraf, dat zelfs een voorbijgaand stelletje even vragend naar de menigte keek en ze gelijk gerust gesteld werden toen iedereen riep dat het niet echt was.

Na de kampfilm barstte de muziek los. DJ Poort mixte alles mooi aan elkaar en alle populaire muziek schalde uit de boxen. Het was één gezellige menigte en zelfs de kleinsten onder ons stonden te springen op de dansvloer. Er was gewoon een gezellige sfeer. Het einde naderde, de spullen werden opgeruimd, het laatste drankje werd gedronken en iedereen ging uitermate tevreden naar huis.

Gerwin Bottenheft op 29 October 2006 11:12 · Afdrukken
De Agenda

<<Okt 2018>>
madiwodovrzazo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Binnenkort...
PLAY INN
Copyright © 2014 Stichting Caecilia-Gilde
Powered by php-fusion

* Postadres: Vlie 22, 1273 WN Huizen * Telefoon: 06 487 262 22 (ma. en do. avond) * e-mail: info@caecilia-gilde.nl *