Website van Stichting Caecilia-Gilde Hilversum
Caecilia-Gilde
Login
Gebruikernaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik hier om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Laatste Nieuws
* * * Meld je nu aan * * * * * * mail ons * * * * * * info@caecilia-gilde.nl * * * * * * Kom langs op maandagavond * * * * * * of bel * * * * * * 06 4872 6222 * * *
Fancy-Fair ondanks tegenslag toch een succes ...
NieuwsAchteraf kunnen we de tegenvallende omzet makkelijk verklaren, maar ondanks dat, mogen de medewerkers trots zijn op het behaalde resultaat.

Er was vooraf ingecalculeerd, door de Fancy-Fair in juli op de agenda te zetten, dat er minder aanloop zou zijn richting ons clubgebouw. Dat we toch ook behoorlijk last hebben gehad van Hilversum (A)Live (toch een heel ander publiek zou je denken) en van het uitblijven van het persbericht in De Gooi- en Eembode, hadden we toch niet verwacht.

Toch ging het comité (Ralf, Joke, Ernst en Martijn) er keihard tegenaan. In een rap tempo werd het zoldertje leeggehaald, de kraampjes opgezet, de vlaggetjes opgehangen en de prijzen gekocht. Op donderdag waren de tenten al opgezet en rond een uur of 16:00 uur op vrijdag stond het terrein er keurig bij.

Om de "vreetschuur" meer glans te geven, had Ernst bij zijn baas, de haven van Huizen, een rijdende keuken mogen lenen (zie foto).

Images: Fancy-Fair 20062.jpg

Na de Fancy-Fair hebben de medewerkers nog een BBQ gekregen van het organiserende comité, omdat iedereen zo goed zijn/haar best heeft gedaan. De BBQ werd gesponsord door restaurant De Haven van Huizen waarvoor onze hartelijke dank. Het was een mooie afsluiting!

De dag begon al vroeg. Precies om 9:00 uur stonden de medewerkers klaar achter hun kraampje en de mensen konden binnenkomen. In het verleden was dit een race voor de bezoekers, maar nu konden zij rustig het terrein oplopen. Toch kwamen er geregeld mensen binnen en wij dachten dat de flyers en het optreden van de drumband het gewenste effect hadden gehad. Toch werd het rond een uur of 13:00 uur angstig stil en dreigde de dag financieel in het water te vallen. Dan het maar gezellig maken met de overige aanwezigen. De €-teller bij de tellers liep hierdoor een tijdje niet meer op, maar gezellig was het zeker. Om een uur of 14:00 uur werd het gelukkig weer wat drukker en ook de rondes van het Rad van Avontuur gingen weer vlugger.


Images: Fancy-Fair 20061.jpg


De opstelling van het terrein was dit jaar fantastisch. Lekker knus en ookal liepen er dan wat minder mensen op het terrein, dan leek het toch dat het druk was. Uiteindelijk bleef de €-teller steken op ruim 1250 euro (euro). Er gaan dan nog wel wat kosten af, maar dat is niet zo heel veel meer.

Iedereen bedankt voor hun medewerking aan deze Fancy-Fair. Het comité zal samen met andere personen gaan bekijken hoe we volgend jaar meer financien binnen kunnen halen. Of de Fancy-Fair dan nog in deze hoedanigheid zal terugkeren, is nog de vraag. Dat er iets terugkomt volgend jaar waar we weer de nodige centen mee gaan ophalen en waar mensen van buitenaf welkom zijn, dat is een feit.

tot volgend jaar!

Gerwin Bottenheft op 08 July 2006 21:00 · Afdrukken
De Agenda

<<Okt 2018>>
madiwodovrzazo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Binnenkort...
PLAY INN
Copyright © 2014 Stichting Caecilia-Gilde
Powered by php-fusion

* Postadres: Vlie 22, 1273 WN Huizen * Telefoon: 06 487 262 22 (ma. en do. avond) * e-mail: info@caecilia-gilde.nl *