Website van Stichting Caecilia-Gilde Hilversum
Caecilia-Gilde
Login
Gebruikernaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik hier om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Laatste Nieuws
* * * Meld je nu aan * * * * * * mail ons * * * * * * info@caecilia-gilde.nl * * * * * * Kom langs op maandagavond * * * * * * of bel * * * * * * 06 4872 6222 * * *
Het Einde Seizoen met Hillywood
Caecilia-GildeCaecilianen,

Het was een feest om te zien hoe de leiding onder het motto "HILLYWOOD" een einde seizoen activiteiteit heeft georganiseerd waar iedereen leden, leiding en ouders met plezier aan terug kunnen denken.

Het begon allemaal met het versieren van de bovenzaal in grijze en witte tinten.

Om 16:00 uur waren er veel meer kinderen (32) binnen dan er was opgegeven en dat was een bijzondere ervaring, want meestal is het andersom. Begonnen werd met een spel waarbij sterren beschilderd moesten worden. Met volle overtuiging de mooiste ster maken ging iedereen aan de slag. Er waren echt bijzondere excemplaren bij.

Daarna even wat drinken en het volgende spel kan worden gespeeld. Jammer was wel dat de regen spelbreker was voor de geplande buitenspelen. Maar ja dat is dan even niet anders. Het zorgt er wel voor dat de leiding scherp blijft in het organiseren van een mooi weer en regen programma. Hillywood_Alive_16072011_23.jpg

Van al dat spelen krijg je natuurlijk trek in iets lekkers.
Ook daar was voor gezorgd en wat bleek. Door de leiding zelf, gebakken patat met hamburgers en appelmoes uit een potje. Ja wat kan daar nog tegenop.

Na het eten moesten de leden en de leiding zich als HILLYWOOD (Hollywood) sterren verkleden in je mooiste kledij, ook dat werd tot in de puntjes verzorgd met zelfs lippenstift en blosjes op de wangen. Ja geweldig om te zien.

Om 20:00uur kwamen de ouders alle sterren bekijken. Dat op zich was al een belevenis. Na een korte terugblik over het afgelopen seizoen, waarin alle leiding (van het groepswerk en de muziek) werd bedankt voor hun inzet. Ga zo door. 
De Groepswerk- en Drumbandleiding wil het komende seizoen het aantal leden verdubbelen dus ga het aan je vrienden vragen. Ook werd nog even de datum voor het aanstaande Zomerkamp vermeld: 20 tot en met 27 augustus. Nog steeds kunnen leden zich opgeven. (Zie hiervoor het artikel Zomerkamp 2011.)

Daarna was er een dansact van enkele leiding uitgedost in bijzondere jurken op de muziek van ABBA. dat gaf de avond een bijzonder tintje. Ook werd met iedereen een kringspel gespeeld. Je moest opletten welke gebaar waarbij hoorde (ik ben even de naam kwijt maar dat hoor je de volgende keer wel).
En ondanks het feit dat het licht uitviel onder het dansen (overigens snel verholpen met een bouwlamp) kon deze avond niet meer stuk.

Bedankt dat iedereen er was en op naar volgend seizoen in september.

Dan rest mij nog iedereen een fijne, vrolijke, gezellige
en uitgeruste vakantie te wensen en kom gezond weer terug.

O ja, een goed, geweldig en leuk zomerkamp met hopelijk goed weer.

Het bestuur

(de foto's zijn te bekijken als je bent ingelogd.)

Richard van den Brakel op 30 July 2011 17:54 · Afdrukken
De Agenda

<<Jan 2019>>
madiwodovrzazo
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Binnenkort...
Er is nog geen inhoud voor dit paneel
Copyright © 2014 Stichting Caecilia-Gilde
Powered by php-fusion

* Postadres: Vlie 22, 1273 WN Huizen * Telefoon: 06 487 262 22 (ma. en do. avond) * e-mail: info@caecilia-gilde.nl *