Website van Stichting Caecilia-Gilde Hilversum
Caecilia-Gilde
Login
Gebruikernaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik hier om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Laatste Nieuws
* * * Meld je nu aan * * * * * * mail ons * * * * * * info@caecilia-gilde.nl * * * * * * Kom langs op maandagavond * * * * * * of bel * * * * * * 06 4872 6222 * * *
nieuwjaars toespraak van het bestuur
Caecilia-Gilde

Toespraak nieuwjaarsbijeenkomst Caecilia-Gilde 8-1-2011.


Lieve mensen,


Afgelopen jaar:

Het afgelopen jaar is een roerig jaar geweest. Waarin veel is gebeurt. Toch is het Caecilia-Gilde doorgegaan. Er waren gezellige en minder gezellige momenten.

We hebben namelijk afscheid genomen van Martin Hassink en Vincent Saalbrink. Misschien niet bekend bij alle leden, maar wel bij oudere leden. Toch zullen wij de gezellige momenten en avonden onthouden.

Muziekwerk:

Voor de muziekleden in het bijzonder is na enkele bijeenkomsten afgesproken dat wij verder gaan ook al is de groep klein. Maar met de hulp van oud leden en leden van zusterkorpsen kunnen wij nog een goede presentatie neerzetten. Wij zullen ons in zetten om toch weer nieuwe leden erbij te krijgen en kunnen daarbij ieders hulp gebruiken, dus vraag ik aan iedereen hier aanwezig om kinderen warm te maken voor ons korps.

Groepswerk:

Voor het groepswerk zijn er al weer vele rakkers lid geworden. Dus de groei zit er daar wel weer in. Laten wij doorgaan met de actie om toch elke keer nieuwe jeugdleden aan te trekken en zorg dragen voor een zinvolle vrije tijdsbesteding.

Het nieuwe jaar:

Ook al gaan wij een jaar tegemoet met enkele onzekerheden. Het bestuur zal zich sterk maken om een en ander goed af te stemmen, voor alle groepen.

Verbouwing:

Deze staat ook voor de deur en zoals het er nu naar uitziet zal een en ander in februari starten. Voor wat betreft de lokalen zullen wij er alles aan doen om tot een goede oplossing te komen.

Jubilarissen van 2010:

Dit lijkt mij een goed moment om namens het bestuur de jubilarissen van afgelopen jaar te benoemen. Graag wil ik de speldjes aan de jubilarissen uitreiken.

Sonja Icke al 12 ˝ jaar lid:

Sonja gekomen als klein meisje heeft eigenlijk alle groepen van het Caecilia-Gilde doorlopen van fluitist, naar slagwerk en daarna hoornblazer en weer fluiten. Ook als rakkers, junioren, senioren, 16+ en daarna ass. leiding en nu als leiding. Als leiding van het groepswerk heeft zij daarnaast ook het beheer over de portomonneae, dus een zogenaamd penningmeesterschap. Sonja dank voor je inzet van de afgelopen 12 ˝ jaar. Het bestuur spreekt de wens uit dat jij voorlopig nog door zal gaan.

Dank aan alle leiding:

Een dankwoord is ook op zijn plaats aan alle leiding die zich toch maar ieder week weer inzet om deze club draaiende te houden. Laten wij doorgaan op de ingeslagen weg. Daarvoor zijn diverse nieuwjaarswensen zijn geuit, zoals:

- meer omzet - meer consumpties - terug keer oud leden - nieuwe tenten - meer speelruimte / lokalen - een schoonmaakster - een gouden toiletbril - een snoepautomaat - een eigen clubpin;

het bestuur sluit zich hierbij aan en wenst vanaf deze plaats iedereen en vooral diegene in je directe omgeving en al je dierbaren een Goed, Prachtig, Gezond, Vreugdevol, Fijn, Muzikaal, Vertrouwelijk en Gelukkig 2011 toe.

Wij zullen doorgaan en heffen het glas en spreek mij maar na

                  “Caecilia-Gilde”  -  Yes We Can”

Het bestuur


Bart Groen op 18 February 2011 17:36 · Afdrukken
De Agenda

<<Okt 2018>>
madiwodovrzazo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Binnenkort...
PLAY INN
Copyright © 2014 Stichting Caecilia-Gilde
Powered by php-fusion

* Postadres: Vlie 22, 1273 WN Huizen * Telefoon: 06 487 262 22 (ma. en do. avond) * e-mail: info@caecilia-gilde.nl *