Website van Stichting Caecilia-Gilde Hilversum
Caecilia-Gilde
Login
Gebruikernaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik hier om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Laatste Nieuws
* * * Meld je nu aan * * * * * * mail ons * * * * * * info@caecilia-gilde.nl * * * * * * Kom langs op maandagavond * * * * * * of bel * * * * * * 06 4872 6222 * * *
Palmpasen optredens 2010
Caecilia-GildeOptreden palmpasen Sherpa / Amerpoort:

Zondagochtend 9:45 uur, erg vroeg voor menigeen, maar de drumbandleden staan alweer paraat bij het clubgebouw om te vertrekken naar een optreden op het terrein van Sherpa / Amerpoort, om daar de palmpaasoptocht te begeleiden. 
Elk jaar als we daar zijn is het altijd weer een bijzonder optreden. Het spelen op Sherpa / Amerpoort geeft je een speciaal gevoel.

Het startsein werd gegeven en de optocht kon beginnen. Diverse rolstoelen begonnen te rollen en langzaam kwam de optocht op gang. Al gauw zag je bij diverse woongemeenschappen de gordijnen open gaan en konden ook de bewoners die niet zo mobiel zijn een glimp opvangen van de stoet. We hadden bij de grote weg vrij baan en na een kleine 30 minuten kwam er een eind aan de optocht. Het korps maakte een erehaag en via deze erehaag begaven de bewoners zich naar de kerkdienst in het cultureel centrum.

We werden bedankt voor een fantastisch optreden en wie weet mogen we volgende jaar weer komen.


Optreden palmpasen H.Hart / St.Josephkerk:
 
Om klokslag 11:30 uur stonden we paraat voor de kerkdeur van de H.Hart / St.Josephkerk. Het wachten was op het einde van de mis en het openslaan van de kerkdeuren door onze Gerard (overslag) Heerschop. Na een kleine 10 minuten gebeurde dat ook en ons tweede optreden kon beginnen. 

Met een knallende "When the saints" opende we het optreden. Heerlijk om in de galmende kerk een rondje te lopen. De kinderen sloten zich bij ons aan om aan de optocht door de buurt te beginnen. Het waren volgens mij wel wat minder kinderen dan voorgaande jaren. Maar die er waren hadden er zin in.

Via de Van Leeuwenhoekstraat, Huijgenstraat, Hoge Larenseweg en de Jan van der Heijdenstraat kwamen we aan in de parochietuin, waar we nog even een paar nummertjes speelden. Daarna was het tijd voor een bakkie koffie. 
Na nog een nummer, vertrokken we richting het clubgebouw om de ochtend met een "dank jullie wel allemaal" te beeindigen en daarna kon ieder thuis nog even de rest van de dag genieten van het heerlijke weer. 

Bart Groen op 30 March 2010 21:20 · Afdrukken
De Agenda

<<Jan 2019>>
madiwodovrzazo
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Binnenkort...
Er is nog geen inhoud voor dit paneel
Copyright © 2014 Stichting Caecilia-Gilde
Powered by php-fusion

* Postadres: Vlie 22, 1273 WN Huizen * Telefoon: 06 487 262 22 (ma. en do. avond) * e-mail: info@caecilia-gilde.nl *