Website van Stichting Caecilia-Gilde Hilversum
Caecilia-Gilde
Login
Gebruikernaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik hier om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Laatste Nieuws
* * * Meld je nu aan * * * * * * mail ons * * * * * * info@caecilia-gilde.nl * * * * * * Kom langs op maandagavond * * * * * * of bel * * * * * * 06 4872 6222 * * *
In sneltreinvaart de Bussumse wandelaars ingehaald ...
Caecilia-GildeHet was een drukte van jewelste op het Koningin Wilhelminaplein in Bussum op donderdag 24 mei jl. Heel veel wandelaars, vooral veel jonge kinderen, stonden klaar voor de afsluitende wandeltocht van de bussumse Avondvierdaagse.

Naast Vijos (jong en oud) was ook onze drumband uitgenodigd om de tocht op te leuken met muzikale klanken. Zo'n 25 leden konden deze avond vrijmaken. Het werd een snelle tocht, want ondanks dat we een behoorlijk tempo liepen met het korps, bleef er toch steeds een gat voor ons opdoemen en kwamen we maar niet dichterbij de groep die voor ons liep...

Hè hè, eindelijk weer eens een andere vierdaagse om in te halen. We zijn vaste gasten tijdens de laatste dag in Hilversum (ook dit jaar weer), maar dit jaar waren we ook uitgenodigd in Bussum.

Het hele Wilhelminaplein stond vol met bussumse kinderen van voornamelijk scholen. We waren al drie keer omgeroepen om naar het startpunt te komen, dus moesten we ons een beetje haasten. Uiteindelijk hebben we nog zo'n 10 minuten moeten wachten, voordat we werkelijk weggingen. Het begin liep wat stroef en dat vond iedereen maar raar. Toen we op een gegeven moment langs een café kwamen, werd duidelijk waarom het zo stroef liep. Er werd bij het café snoep uitgedeeld en dat hoef je tegen kinderen geen twee keer zeggen.

Na dit obstakel ging de stoet er als een gek vandoor en moest het korps alles in het werk stellen om in ieder geval een beetje bij te blijven. Onderweg hebben we één keer een showstukje uitgevoerd en de school achter ons schrok er wel van, dat we naar hen gekeerd stonden. Er ging een zucht van verlichting door de groep, toen bleek dat we toch weer de juiste kant opgingen.

Voor de Fam.Icke was het een thuiswedstrijd. Zij liepen langs hun huis en waren na afloop ook zo weer thuis. Ze werden herkend door de buurtjes hoor!

We eindigden bij het AW-terrein. De auto die de instrumenten vervoerde, had Jan strategisch opgesteld voor Anja, zodat zij direct kon wegrijden na het optreden en niet hoefde te wachten op de nog komende stoet.

Ondanks dat we maar met 25 spelende leden waren, klonk het prima en mogen we weer tevreden zijn met onze prestatie.Gerwin Bottenheft op 25 May 2007 10:24 · Afdrukken
De Agenda

<<Okt 2018>>
madiwodovrzazo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Binnenkort...
PLAY INN
Copyright © 2014 Stichting Caecilia-Gilde
Powered by php-fusion

* Postadres: Vlie 22, 1273 WN Huizen * Telefoon: 06 487 262 22 (ma. en do. avond) * e-mail: info@caecilia-gilde.nl *