Website van Stichting Caecilia-Gilde Hilversum
Caecilia-Gilde
Login
Gebruikernaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik hier om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Laatste Nieuws
* * * Meld je nu aan * * * * * * mail ons * * * * * * info@caecilia-gilde.nl * * * * * * Kom langs op maandagavond * * * * * * of bel * * * * * * 06 4872 6222 * * *
Drumband begeleidt finalisten naar het veld ...
Caecilia-GildeZaterdag 5 mei moest de drumband weer uitrukken. Deze keer om een D-pupillen voetbaltoernooi bij F.C.Hilversum muzikaal op te luisteren. Met teams als Feijenoord, MVV, Omniworld, Volendam en de plaatselijke voetbalclubs 't Gooi en gastheer F.C.Hilversum was het toernooi goed bezet.

Het leek een middag te worden met een heel klein korps, maar na de koppen geteld te hebben, bleek de drumband toch uit 28 spelende leden te bestaan. En dat voor zo maar een zaterdagmiddagje.

Na het begeleiden van de finalisten, een perfect showoptreden en een toegift bij de prijsuitreiking, kwam er rond een 17:00 uur een einde aan weer een leuk optreden.

Om 15:30 uur kwamen we aan op sportpark Crailo. Na een plekje gezocht te hebben voor de auto's konden we naar de opstelplaats lopen. Dat was voor de kleedkamer waar normaal altijd het 1e elftal van F.C.Hilversum de kleedkamer uitkomt, maar nu kwamen daar één deur verder de teams van Feyenoord (Rotterdam) en MVV (Maastricht) de gang uit. Met gespannen koppies stonden zij klaar voor de finale van dit D-pupillen jeugdvoetbaltoernooi. Het eerste deel van ons optreden was, om beide elftallen naar het hoofdveld te begeleiden en daarna weer af te marcheren. De wedstrijd kon beginnen en het zag er naar uit, dat het strafschoppen zouden worden. Toch kreeg Feyenoord vlak voor tijd het voor elkaar om toch nog twee keer te scoren. De buit was binnen.

Nu was het de beurt weer aan ons korps. Er moest een show gelopen worden. Zonder al teveel moeite lukte het de 28 spelende leden om deze show tot een goed einde te brengen en we kregen dan ook een luid applaus van alle spelertjes en het publiek. De show ging echt top en daar mogen we met z'n allen heel erg trots op zijn!!!

Het laatste deel waar wij aan mee moesten werken was de prijsuitreiking. De prijsuitreiking werd door niemand minder dan Ton Ooijers gedaan. Ton is voetbaldeskundige bij het programma van TV Noord Holland (NH SPORT) en Ton gaat met een samengesteld team meedoen aan de Copa Amsterdam. Hier doen o.a. Ajax, Werder Bremen en Cruzeiro aan mee en dus ook FCNH van Ton Ooijers. Bij elke prijsuitreiking moesten we een riedeltje spelen en er werd uiteindelijk gekozen voor het begin stukje van de tune. Erg leuk om weer eens te horen.

Het was top aanwezige drumbandleden en drumband Caecilia-Gilde heeft zich weer eens van haar goede kant laten zien. Dat is ook bij voetbalcub 't Gooi opgevallen!

Ik zag medewerkers van F.C.Hilversum veel foto's nemen, dus zullen binnenkort op hun website de nodige foto's geplaatst worden. Neem hier eens een kijkje:

http://www.fchilversum.nl

Gerwin Bottenheft op 05 May 2007 20:35 · Afdrukken
De Agenda

<<Jan 2019>>
madiwodovrzazo
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Binnenkort...
Er is nog geen inhoud voor dit paneel
Copyright © 2014 Stichting Caecilia-Gilde
Powered by php-fusion

* Postadres: Vlie 22, 1273 WN Huizen * Telefoon: 06 487 262 22 (ma. en do. avond) * e-mail: info@caecilia-gilde.nl *