Website van Stichting Caecilia-Gilde Hilversum
Caecilia-Gilde
Login
Gebruikernaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik hier om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Laatste Nieuws
* * * Meld je nu aan * * * * * * mail ons * * * * * * info@caecilia-gilde.nl * * * * * * Kom langs op maandagavond * * * * * * of bel * * * * * * 06 4872 6222 * * *
Drumband in sneltreinvaart de Koninginnedagochtend door ...
Caecilia-GildeIn sneltreinvaart heeft de drumband van het Caecilia-Gilde de Koninginnedagochtend doorlopen. Om 9:00 uur stond men paraat in de Hilversumse Meent voor een versierde fietsenoptocht. Daarna door naar Huizen voor een kortstondig optreden in het centrum van Huizen en tot slot een optreden voor de bewoners van woon- en zorgcentrum Gooierserf in Hilversum.

Rond de klok van achten stond menig spelend lid al buiten om zich op te maken voor een marathonoptreden. Om 8:30 uur vertrok ons tijdelijke busje (dank Anja) naar het eerste optreden, de Hilversumse Meent.

Daar aangekomen leek het er in eerste instantie op dat we hetzelfde aantal versierde fietsen moesten begeleiden wat vorig jaar ook had meegedaan... twee stuks! Toch stonden er om 9:00 uur 4 fietsen en kwamen er later zelfs nog een stuk of wat bij. Hoe verder we kwamen met de optocht, des te meer mensen sloten zich achter ons korps aan. Omdat we echt rond 9:35 uur richting Huizen moesten vertrekken, gaven we nog een kleine toegift bij het wijkcentrum en na een tip aan de organisatie, laat de bewoners waar de route doorheen gaat volgend jaar de straat versieren, sloten wij ons eerste optreden af. De organisatie bedankte ons voor het optreden en we konden in sneltreinvaart naar Huizen.

Aangekomen op de plaats waar we moesten opstellen, verscheen de volgende organisator. De bedoeling was om de braderie op te fleuren met onze muziek en bij de muziektent een paar nummers te spelen. In rijen van twee worstelden wij ons door de menigte naar de muziektent en stelden ons in een halve cirkel op. Ook hier kregen we applaus en konden we met stille trom vertrekken, omdat direct na ons Irene uit Huizen het volkslied begon te spelen en wij daar natuurlijk niet doorheen mochten spelen. We kregen wel wat commentaar op het niet spelen, maar dat was echt de opdracht van de organisatie.

Het was ondertussen 10:30 uur geworden en we reden voor ons laatste optreden naar woon- en zorgcentrum Gooierserf in Hilversum voor een muzikale hulde. Aangekomen in Hilversum was er direct goed nieuws, want de koffie stond klaar. En dat hadden we wel verdiend na al dat spelen. Om de feestvreugde te verhogen, werd ons ook nog een oranje gebakje aangeboden van het huis. Na de koffie kon ons laatste optreden beginnen. Eerst even een rondje om het gebouw om van daaruit de achtertuin in te gaan om vervolgens, op verzoek van het huis, naar binnen te denderen. Je zag de bewoners opfleuren, omdat we met het hele korps naar binnen gingen. Er waren ook traditioneel veel mensen van ons op dit optreden afgekomen. Tradities moet je in ere houden.

Het was soms best even gas geven om op tijd op de afgesproken plek te zijn, maar wij zijn er trots op dat we in zo'n korte tijd, toch zoveel optredens hebben kunnen doen! Iedereen bedankt voor zijn/haar inzet en tot zaterdag 5 mei a.s. bij het (show)optreden. Vertrek clubgebouw 15:15 uur. Mocht je rechtstreeks gaan dan graag uiterlijk 15:30 uur bij F.C.Hilversum.

routebeschrijving naar F.C.Hilversum:

F.C.Hilversum is gelegen op sportpark Crailo (de weg naar dierenasiel Crailo). Komende vanaf Laren de borden naar het Mediapark volgen. Over het viaduct ga je rechtsaf naar Hilv.Meent / Bussum. Bij de eerstvolgende stoplichten rechtaf (hier wordt al met borden sportpark Crailo aangegeven). Vervolgens kom je langs Dierenasiel Crailo, een hockeyclub en golfvelden en zie je vanzelf aan je rechterhand voetbalclub F.C.Hilversum. Tot zaterdag!

Gerwin Bottenheft op 30 April 2007 12:49 · Afdrukken
De Agenda

<<Jan 2019>>
madiwodovrzazo
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Binnenkort...
Er is nog geen inhoud voor dit paneel
Copyright © 2014 Stichting Caecilia-Gilde
Powered by php-fusion

* Postadres: Vlie 22, 1273 WN Huizen * Telefoon: 06 487 262 22 (ma. en do. avond) * e-mail: info@caecilia-gilde.nl *