Website van Stichting Caecilia-Gilde Hilversum
Caecilia-Gilde
Login
Gebruikernaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik hier om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Laatste Nieuws
* * * Meld je nu aan * * * * * * mail ons * * * * * * info@caecilia-gilde.nl * * * * * * Kom langs op maandagavond * * * * * * of bel * * * * * * 06 4872 6222 * * *
Bingoavond brengt weer geld in het laatje ...
NieuwsHet leek een erg rustige avond te worden, omdat veel vaste bingospelers andere verplichtingen hadden, maar uiteindelijk werden er toch 34 kaarten aan de man gebracht en kunnen we met z'n allen concluderen, dat we een geslaagde avond achter de rug hebben.

In het najaar zullen we wederom een bingoavond organiseren. Dan zullen we eerder in kaart brengen hoeveel personen er die avond aanwezig zullen zijn, zodat we nog mooiere prijzen kunnen inkopen. Meer gereserveerde betekent automatisch meer inkomsten, dus ook mooiere prijzen!

Een week voor de bingoavond waren er pas 8 kaarten gereserveerd en hebben we echt even met de gedachten gespeeld om een nieuwe datum te prikken. Het lag ook een beetje aan de voorbereiding, omdat er eigenlijk twee weken van tevoren een brief uit zou gaan met daarin alle opgesomde mogelijkheden om je kaarten te reserveren. Deze is door omstandigheden uitgebleven. Gelukkig stond het allemaal al wel op de website en was de datum reeds gecommuniceerd in het Vraagteken, vandaar dat iedereen er toch wel een beetje rekening mee had gehouden en in de laatste week de gereserveerde kaarten opliepen naar 25 stuks. Op de avond zelf kwamen er nog een aantal kaarten bij, omdat diverse personen besloten toch te komen, zodat we de avond ingingen met 34 verkochte kaarten.

De eerste ballen vielen en iedereen (nou bijna iedereen) zat geconcentreerd naar zijn/haar kaart te turen. De eerste bingoklanken waren nog wat schuchter, maar in de loop van de avond, gooide alle aanwezigen de schroom van zich af en werd het een dolle boel.

De prijzen werden goed verdeeld. Op bijna alle tafels stonden wel een paar gewonnen prijzen. Er werden twee aparte rondes gedraaid. Je moest gaan staan en werd er een nummer van je kaart opgenoemd dan moest je weer gaan zitten. Zo kon het zijn, dat je met een super slechte kaart, toch een prijs kon winnen, top toch?

Beau (van de rakkers) kreeg het voor elkaar om één keer bingo te roepen en tegelijk twee prijzen in de wacht te slepen. Goed gedaan hoor!

We sloten de avond rond 22:45 uur af en we konden de balans opmaken. Bijna € 350,00 in de clubkas en daar mogen we best trots op zijn.

Tot de volgende bingo, laten we het voorlopig houden op "ergens" in Oktober 2007 ...

Gerwin Bottenheft op 26 March 2007 10:07 · Afdrukken
De Agenda

<<Jan 2019>>
madiwodovrzazo
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Binnenkort...
Er is nog geen inhoud voor dit paneel
Copyright © 2014 Stichting Caecilia-Gilde
Powered by php-fusion

* Postadres: Vlie 22, 1273 WN Huizen * Telefoon: 06 487 262 22 (ma. en do. avond) * e-mail: info@caecilia-gilde.nl *